dilluns, 23 de gener del 2012

XXV Olimpíada Química de Catalunya

El Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes, convoquen, com altres anys, la XXV OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.
Els objectius d’aquestes olimpíades són: Promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química, establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell d’ensenyament secundari i universitari, i motivar el professorat en el desenvolupament d’una metodologia més experimental i propera a la vida real.
Per seleccionar els guanyadors es farà una prova escrita el dia 28 de Febrer de 2012, a les 15.30 hores que serà la mateixa i simultània a totes les Universitats catalanes. Es classificaran els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que accediran a la Fase Nacional. El Ministerio de Educación, Cultura y Deportes preveu que premiarà als vint-i-un alumnes classificats amb set premis de 380 euros, set de 285 euros, i set de 220 euros, com ja va fer l'any passat. Alhora, l’Olimpíada Nacional de Química d’enguany tindrà lloc a Madrid entre els dies 28 i 29 d’Abril.
Per a formalitzar la inscripció a la Olimpíada de Química el centre ha d'omplir un formulari amb les dades dels alumnes interessats abans del dia 10 de Febrer de 2012. El temari que els alumnes han de preparar inclou els dos cursos de Batxillerat, el primer complet i el segon fins al apartat 4 inclòs. A més, l’examen inclourà qüestions teòriques sobre pràctiques de laboratori. Tota aquesta informació la podeu trobar al web:

http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_quim1.pdf

Des del centre us encoratgem a participar. Ànim !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada