dimarts, 10 de gener del 2012

Visita al Museu Arqueològic de Barcelona

El passat dijous dia 1 d’aquest mes com ja és habitual alguns alumnes de 2n A amb el professor d’Història de l’Art vam anar a visitar el Museu d’Arqueologia de Barcelona del carrer Santa Madrona de Montjuic.
La finalitat de la sortida era posar en pràctica els coneixements que teníem sobre l’art clàssic “in situ” i conèixer millor el museu.
La visita va ser relaxada i molt profitosa. Al ser un museu poc visitat vàrem poder gaudir de totes les obres i aturar-nos en aquelles que ens agradaven més per poder repassar els nostres coneixements.
En el museu hi vam poder veure des de collarets prehistòrics fins a grans treballs manuals fets amb vidre. Vàrem veure les diferents cultures mediterrànies al llarg de la Història, com els fenicis, cartaginesos, grecs...També vam veure alguna escultura amb perfils amagats i vam repassar a la perfecció com cal fer un anàlisi complet d’un temple romà mitjançant una maqueta del Temple d’August, les ruïnes del qual encara podem apreciar en la seva localització original del Centre Excursionista de Catalunya de darrera de la Catedral de Barcelona.
En definitiva, la sortida va ser una bona manera de desconnectar de la rutina mentre apreníem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada