dimecres, 26 de setembre del 2012

2n BTX. Anem a per totes. Això sí, tots plegats!

El curs ja està en marxa i encara ens queda molt per recórrer. Tots plegats passarem per molts bons moments i per altres de no tan bons. 
En efecte, ben segur que passarem per moments de desànim, però cal ser constants i perserverants. Cap cosa ni ningú pot fer-nos renunciar a les nostres il·lusions i projectes de futur. Un bon exemple el tenim a la pel·lícula  La recerca de la felicitat (The pursuit of happyness)  dirigida pel realitzador italià Gabriele Muccino l'any 2006 i nominada a l'Oscar, i en la qual se'ns narra la lluita de Chris Gardner  per la seva supervivència i la del seu fill  fins  aconseguir el seu objectiu, protegint el seu somni amb la constància i fugint del desànim.



D'altra banda, si anem tots plegats les dificultats es faran cada vegada més petites i aconseguirem, per tant, superar-les. Ara, doncs, és el torn per a una petita reflexió sobre la importància de treballar tots en una mateixa direcció a través de dos vídeos  que, encara que siguin de factura i to diferents, l'esperit que els anima és comú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada