divendres, 7 de febrer de 2014

Activitats IQS per alumnes de Batxillerat

L'Institut Químic de Sarrià (IQS) organitza unes activitats adreçades a alumnes de primer i segon curs de Batxillerat amb la finalitat d'aprofundir, experimentar i conèixer de primer mà les investigacions i activitats que es realitzen  en els laboratoris i tallers d'IQS -en els àmbits de la Química, l’Enginyeria Química, la Biotecnologia, la Fàrmàcia i l'Enginyeria Industrial- aíxí com realitzar anàlisis de cassos pràctics en l’entorn de l’empresa.
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tots els estudiants de batxillerat. Es duen a terme a la seu d’IQS (Via Augusta, 390, Barcelona) i s’ofereixen, en dates fixades, els dimarts, dimecres i dijous, entre els mesos de febrer i maig de 2014. L’horari d’inici és a les 16,00 h. amb una duració prevista d’entre una hora i una hora i mitja.
Les sessions són de caràcter multidisciplinar i poden tenir un format tant de pràctica com de conferència. Les sessions vinculades amb l’àmbit científic (química, biotecnologia i farmàcia) i amb l’àmbit de l’enginyeria (enginyeria química  i enginyeria en tecnologies industrials) contemplen la possibilitat de visita opcional als laboratoris i tallers d’IQS, en dates concertades. Les sessions vinculades amb l’àmbit d’administració i direcció d’empreses, analitzen temàtiques referides a les àrees funcionals de l’empresa i cassos d’èxit de projectes científico-tecnològics convertits en projectes empresarials.
Aquells que estigueu interessats, heu de fer la sol·licitud personalment. Convé fer la reserva ràpidament, doncs les places són limitades i, per experiència d'altres anys, és fàcil fer tard.
En aquest link teniu accés a les llistat d'activitats proposades a dia d'avui ordenades per data. S'aniran afegint les que es realitzaran al mes de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada