dilluns, 2 de febrer del 2015

Activitats IQS per a alumnes de Batxillerat 2015

Com cada any, l'Institut Químic de Sarrià organitza unes activitats adreçades als alumnes de batxillerat, de caràcter divres i amb voluntat essencialment formativa i orientadora.
Es tracta d'unes sessions dirigides a alumnes de Batxillerat, tant de segon com de primer curs, que permeten aprofundir, experimentar i conèixer de primer mà les investigacions i activitats que es realitzen en els laboratoris i tallers d'IQS -en els àmbits de la Química, l’Enginyeria Química, la Biotecnologia, la Farmàcia i l'Enginyeria Industrial- aíxí com realitzar anàlisis de cassos pràctics en l’entorn de la gestió empresarial.
Totes les activitats són gratuïtes i es duen a terme a la seu d’IQS (Via Augusta, 390, Barcelona) i s’ofereixen, en dates fixades, els dimarts, dimecres i dijous, entre els mesos de febrer i maig de 2015. L’horari d’inici és a les 16,00 h. amb una duració prevista d’entre una hora i una hora i mitja.

Les sessions són de caràcter multidisciplinar i poden tenir un format tant de pràctica com de conferència. Les sessions vinculades amb l’àmbit científic (química, biotecnologia i farmàcia) i amb l’àmbit de l’enginyeria (enginyeria química  i enginyeria en tecnologies industrials) contemplen la possibilitat de visita opcional als laboratoris i tallers d’IQS, en dates concertades. Les sessions vinculades amb l’àmbit d’administració i direcció d’empreses, analitzen temàtiques referides a les àrees funcionals de l’empresa i cassos d’èxit de projectes científico-tecnològics convertits en projectes empresarials.

A través d'aquest link podeu accedir al llistat d'activitats, ordenades cronològicament. Podeu filtrar-les en funció del grau a què es vinculen, per facilitar la recerca d'aquelles que resultin més interessants.
Qualsevol alumne de batxillerat interessat en participar en alguna o algunes d’aquestes activitats, s’ha d’inscriure prèviament. El procés d’inscripció s’ha de fer individualment i només es pot fer a través d’aquesta pàgina web, omplint el formulari d’inscripció que hi ha a sota de cada activitat detallada.
Esperem que aquesta informació us hagi resultat interesant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada