dimarts, 15 de setembre del 2015

Programa Bojos per la ciència

Un any més la Fundació Catalunya La Pedrera posa en marxa el programa Bojos per la ciència, adreçat als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències.

Els estudiants que aconsegueixen plaça tenen l'oportunitat d'aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en el diferents camps científics proposats: biomedicina, bioquímica, economia, física, matemàtiques, natura, noves tecnologies, química, etc.

Cal considerar també la possibilitat que les activitats desenvolupades podrien vincular-se amb els treballs de recerca que els alumnes de 1r de batxillerat han de realitzar al llarg dels dos cursos de l'etapa.

Les sessions de treball es duen a terme els dissabtes.

Els dies hàbils per a la inscripció van del 14 de setembre al 14 d'octubre. Cada alumne pot sol·licitar plaça en un màxim de dos cursos i, en el cas de ser seleccionat, només en podria fer un.

En aquest link hi trobareu la informació general. Per obtenir informació més precisa de cada curs del programa (programa, perfil del candidat, etc.), feu servir els següents enllaços:


Veureu que cada curs té el seu programa i el seu calendari i que en tots els casos suposa la dedicació d'unes quantes hores en sessions de dissabte. És una magnífica oportunitat i us animem a intentar accedir a una plaça si veritablement esteu motivats. Si cal, demaneu consell o ajuda al vostre tutor/tutora o al professor que imparteixi matèries amb més afinitat pels continguts del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada