dimarts, 15 de març de 2011

Alumnes premiats !!!

Tenim el gust de comunicar-vos que la nostra alumna de 2n de Batxillerat ÀGUEDA PÉREZ DIAZ ha obtingut l’accèssit de la modalitat B (Treballs de Recerca) en el premi APAC – John McDowell organitzat per l’Associació de professors d’anglès de Catalunya pel seu treball Jack The Ripper, from Whitechapel to Hell.
La cerimònia d’entrega de premis va tenir lloc el dijous 24 de febrer al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra dins el marc del 25è aniversari de l’APAC. El Sr. Miquel Berga, professor titular de la UPF i actual president de l’associació li va fer lliurament del premi en un acte presidit per la Consellera d’ensenyament Sra. Irene Rigau. Us adjuntem algunes fotografies de la cerimònia.

D'altra banda, ja fa alguns dies que l'alumne MARTÍ MONTESINOS FERRER, també de 2n de Batxillerat, es va presentar a la XXIV Olimpíada Química de Catalunya. La prova consistia en un qüestionari amb deu preguntes relacionades amb el temari de química de segon de batxillerat. Han participat més de 250 alumnes de tota Catalunya i els 21 amb millors qualificacions han accedit a la fase nacional, que ha de tenir lloc a València entre el 29 d'abril i l'1 de maig. Hem rebut els resultats i podem comunicar-vos que el Martí no només s'ha classificat entre els 21 primers sinó que ha ocupat la primera posició. Tots el felicitem per l'èxit aconseguit i li desitgem el millor per a la fase nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada