dijous, 27 d’octubre del 2011

Qui vol ser biolímpic?

Fins a 4 alumnes de 2n de batxillerat que cursin la matèria de Biologia es podrien presentar a  l'Olimpíada de Biologia de Catalunya 2012. Aquesta inscripció estarà oberta fins el 18 de novembre de 2011.
L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta impossible comprendre la vida, analitzar els seus problemes i plantejar solucions sense un coneixement adequat de les principals qüestions biològiques, per exemple en aspectes com la contaminació ambiental i el canvi climàtic, la biotecnologia, la conservació de la biodiversitat, i el diagnòstic i tractaments de malalties, entre molts altres.
L'Olimpíada de Biologia de Catalunya 2012 tindrà lloc el proper 11 de febrer de 2012. Podeu consultar les bases de l'Olimpíada i, si és el cas, manifestar el vostre interès per competir.
Voleu comprovar si esteu preparats? Podeu posar-vos a prova mirant de contestar aquestes preguntes fetes en la prova teòrica de l'anterior convocatòria o també la prova pràctica.
Per què no intentar-ho?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada