dijous, 31 de gener del 2013

Activitats al Químic de Sarrià (IQS)

Les Activitats IQS són unes sessions dirigides a alumnes de batxillerat, tan de segon com de primer curs, que se centren principalment en la realització de pràctiques en el laboratori de química, assajos en els tallers d’enginyeria i discussions de casos en l’entorn de l’empresa.
Es realitzen a la seu d’IQS (Via Augusta, 390) i s’ofereixen, en dates fixades, els dimarts i dijous, entre els mesos de febrer i abril de 2013. L’horari d’inici és a les 16,00 h. amb una duració prevista d’entre una hora i quart i una hora i mitja. Les sessions vinculades a química, enginyeria química i enginyeria industrial, contemplen la possibilitat d’una visita opcional als laboratoris i tallers d’IQS, en dates concertades.
Qualsevol persona interessada en participar en alguna o algunes d’aquestes activitats, ha d’inscriure’s prèviament. Per inscriure’s, cal que ompli el formulari d’inscripció que hi ha a sota de cada activitat detallada. Posteriorment, des del Departament de Comunicació d’IQS (Tel 93 267 20 20) es posaran en contacte amb l’interessat per confirmar la seva sol·licitud o informar-lo de qualsevol possible canvi.
Animeu-vos a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada