dilluns, 4 de febrer del 2013

XXVI OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA

El Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes convoquen, com altres anys, la XXVI OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.
Per seleccionar els guanyadors es farà una prova escrita el dia 6 de Març de 2013 a les 16:00 hores, que serà la mateixa i simultània a totes les Universitats catalanes. Es classificaran com a guanyadors els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que rebran el corresponent diploma del ICOQC i accediran a la Fase Nacional de 2013.
Per a formalitzar la inscripció a la Olimpíada de Química de Catalunya cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina web www.angel.qui.ub.es/olimpiada abans del dia 28 de Febrer de 2013.
El temari que els alumnes han de preparar inclou els dos cursos de Batxillerat, el primer complet i el segon fins a l’apartat 4 inclòs. A més, l’examen inclourà qüestions teòriques sobre pràctiques de laboratori. Tota aquesta informació la podeu trobar a la pàgina web:  http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_quim1.pdf   
Us animem a participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada