dimecres, 1 de setembre del 2010

Notes PAU: una simulació

Posem a la vostra disposició un full Excel que serveix per a calcular notes seguint el funcionament de les noves PAU. La idea és, no tant fer una simulació amb notes fictícies, sinó més aviat valorar la importància de triar bé la distribució de les matèries de modalitat entre les fases general i específica.
En una de les columnes hi ha unes cel·les destinades a introduir les notes d'expedient de batxillerat, les notes de les matèries comunes i les de tres matèries de modalitat. També s'han d'introduir els coeficients de ponderació (0,1 o 0,2) corresponents a les tres matèries de modalitat. La resta de cel·les estan protegides i no hi podreu escriure.
El full de càlcul us proporcionarà tres càlculs diferents, en funció de quina de les tres matèries de modalitat forma part de la fase general i quines dues de la fase específica. En el cas que la fase general no arribi a 4 o que la mitjana ponderada de la fase general i la nota d'expedient (40% i 60%) no arribi a 5, el full de càlcul ìndicarà que el resultat és Insuficient. Aquelles notes de la fase específica que no arribin a 5 no sumaran res a la puntuació definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada