dijous, 4 d’octubre del 2012

Olimpíades de Biologia de Catalunya 2013

Properament es celebrarà l’Olimpíada de Biologia de Catalunya 2013 (OBC 2013). Aquesta Olimpíada va dirigida a tots els alumnes de segon de batxillerat de Catalunya amb l'objectiu d'estimular l’estudi de la biologia en totes les seves branques.
El període d’inscripció comença el dilluns 15 d'octubre i finalitzarà el divendres 23 de novembre de 2012. En aquesta edició cada centre pot inscriure, com a màxim, quatre alumnes.
L'organització de l'olimpíada indica que en aquesta edició de 2013, el nombre màxim d’alumnes que hi podran participar serà de dos-cents. Si el nombre d’inscrits és superior, faran una selecció segons la nota final de la matèria de biologia de primer de batxillerat (que comptarà un 70 %) i la nota mitjana de primer de batxillerat (que comptarà un 30 %).
L’Olimpíada constarà d’una part teòrica, que es farà el 9 de febrer de 2013 i que consistirà en un exercici tipus test de cinquanta preguntes, i d’una part pràctica només pels 15 finalistes, que es farà el 13 de febrer de 2013 i que es basarà en la resolució de tres problemes en què els participants hauran de realitzar experiments senzills o simplement dissenyar-los, interpretar els resultats i treure’n conclusions, resoldre problemes, etc. En aquesta edició el contingut de la prova serà tot el temari oficial de la matèria de biologia de primer i de segon de batxillerat.
Us animem a participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada