dimecres, 16 d’octubre del 2013

Edició 2013 de la 48h Open House Barcelona


Associació cultural 48h Open House Barcelona per la divulgació del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona, és una associació sense ànim de lucre que treballa oferint productes i serveis culturals en l'àmbit de l'arquitectura. El seu objectiu és promoure l'arquitectura, ensenyant a veure-la, a descobrir-la; com a component imprescindible de la cultura. Sent el festival d'arquitectura de Barcelona, el 48H Open House BCN, la seva eina principal d'actuació i difusió.
El festival, es celebra periòdicament cada mes d’Octubre a la ciutat de Barcelona, un cap de setmana gratuït de portes obertes a edificis singulars amb l'objectiu d'explicar l’arquitectura de la ciutat de forma transversal a la societat, valorant-la com un bé que ens envolta, i estimulant el seu coneixement i respecte.
Enguany l'organització ha fet una selecció d'uns 150 edificis per aquesta edició del 48h Open House BCN. Trobareu estils i tipologies diferents repartits per tots els districtes de la ciutat de Barcelona i per la Ciutat Convidada de Santa Coloma de Gramenet. Durant el cap de setmana 19 i 20 d’octubre del 2013 podreu entrar a aquests edificis, participant així en aquesta festa ciutadana què és el Festival d'Arquitectura.
Podeu consultar el programa per districtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada